Om Slib

Lene Solli Fitzgerald

Hei! 
Det er jeg som er daglig leder for Læring i Bevegelse. 
Målet mitt er å hjelpe barn og unge slik at de skal klare å få ut sitt potensiale, oppleve mestring og få troen på egen læring. 

LItt om meg:

Jeg har studert ved Norges Musikkhøgskole og vært ansatt som hornist i Trondheim Symfoniorkester i en årrekke. Siden har jeg studert pedagogikk og i 2011 tok jeg en master i spesialpedagogikk ved NTNU slik at jeg skulle skulle få et best mulig grunnlag for å jobbe med barn med ulike utfordringer. 

I 2008-2009 tok jeg utdannelse i INPP - metoden (refleksstimulering/-inhibering) ved The Institute for Neuro-Physiological Psychology (INPP) i England. Jeg har også deltatt på flere kurs i Rytmisk Rørelsestrening og refleks-integrering i Stockholm som er utviklet av Harald Blomberg.

I 2011- 2012 gjennomførte jeg Johansen IAS opplæring (hørsel-/lyttestimulering) og reiste i 2012 til The Movement and Learning Centre i Skottland for å lære Bilateral Integration: The Gateway to Achievement. 

I 2014 gjennomførte jeg Hjernefabrikkens modulkurs: PSI-modellen og systematisk begreps-undervisning, og hvordan integrere dette i norsk og matematikkundervisning. Jeg har gjennomført kurset Hvordan Fatte Matte i 2017 som også er basert på systematisk begrepsundervisning. Dette er metoden jeg benytter når jeg gir privatundervisning for barn som har utfordringer med læring.

I 2013 oppdaget jeg Bal-A-Vis-X og hvor unik denne metoden er. Dette førte meg til deltagelse på utallige kurs med grunnlegger Bill Hubert i Berlin, Düsseldorf, Slovenia, London, Edinburgh og USA. Jeg ble i 2015 sertifisert som Practitioner av Bill Hubert og brenner for å spre kunnskap om Bal-A-Vis-X slik at flere i Norge kan få hjelp av denne metoden. Jeg kan også holde 2 dagers kurs i Bal-A-Vis-X.

Jeg er fasilitator i The Virtues Project som gir fremgangsmåter for å fremme positive kvaliteter og egenskaper hos menneskerDette bruker jeg alltid i møte med barn som sliter med læring. 

Du er velkommen til å ta kontakt med meg hvis du lurer på om noe av det jeg tilbyr kan være til hjelp for ditt barn. 

Jeg tilbyr også foredrag for foreldre, og personell i barnehage og skole om det fysiske grunnlaget som trengs for å lære, sammenhengen mellom motorikk og læring, og om refleksenes betydning for dette.  

   

Jeg er linsensiert fra INPP